Eksport med VÆKSTFAKTOR

Kan din virksomheds produkter/ydelser skabe værdi i udlandet, og betyder internationalisering noget for din virksomhed? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så er eksport måske vejen frem, såfremt at du ønsker at skalere din virksomhed og dens forretningspotentialer.

 

Dog må man gøre sig bevidst om, at eksport og det at kunne agere på internationale markeder, kræver et bæredygtigt og strategisk forretningsfundament. Eksport kræver tålmodighed, tid og forberedelse, ligesom markeder og kulturer kan være meget forskellige i de enkelte lande.

 

Hos Hall & Partners har vi en årrække udbudt vores EXPO-One koncept som er et eksportkoncept målrettet SMV virksomheder der ønsker at skalere igangværende eksport eller påbegynde salg til udenlandske markeder.

 

Vi holder dig og dine medarbejdere i hånden hele vejen under forløbet, helt ud på de pågældende markeder, hvor vi tillige har udenlandske partnere, som har den fornødne lokale tilgang og markedskendskab:  Pt. samarbejder vi med partnere i følgende lande:

  • Skandinavien

  • England

  • Tyskland.

 

Kontakt os, hvis din virksomhed har behov for hjælp til strategisk eksport.