CSR og bæredygtighed

Fra filantropi til forretning

mindre boks vores ydelser.png

Ift. CSR og bæredygtighed så må fremtidens virksomheder forvente at skulle tage et større ansvar for mennesker, miljø og klima. Gennem ansvarlighed bidrager virksomhederne til at skabe en bæredygtig fremtid, og det kan tillige åbne op for betydelige forretningspotentialer. Hvis man gør sit forarbejde.

Virksomheder og virksomhedsejere møder voksende krav om at tage samfundsansvar og handle bæredygtigt. Forretningspartnere, investorer, forbrugere og ansatte har i stigende omfang forventninger til virksomhederne om at tage aktivt ansvar for den omverden, de indgår i. Derfor går ansvarlighed og forretningsudvikling hånd i hånd.

Danske virksomheder er kendte for at tage ansvar for mennesker, arbejdsforhold, anti-korruption, miljø og klima. 

Verdensmaal_web.png

Den høje standard giver danske virksomheder og Danmark en styrkeposition på et konkurrencepræget, globaliseret marked. Den position skal vi bevare og udvikle for at være fremtidens vindere.

Der ligger således store muligheder for virksomhederne i at udvikle eller gentænke traditionelle forretningsmodeller, så de er de første til at udnytte det forretningspotentiale, som de stigende krav og forventninger til ansvarlighed tilbyder.

Ønsker du at høre mere om:

  • Forstå FN´s verdensmål

  • Forberede min virksomhed

  • Udvikle min forretning- og produkter

  • Søge finansiering og økonomisk støtte

  • Hjælp og inspiration

 

Kontakt os gerne uforpligtigende omkring sparring og Kom i gang hjælp til dine bæredygtigheds tanker.